A próbák nem álltak meg, sőőőt! Az új beállók felvették a ritmust, a tánckarban kialakultak a beugrók, Edit és Réka néhol kissé (néhol jobban) változtatott a koreográfián - mindkét szereposztás egyaránt remek premier elé néz. Néhány díszletelemet még (újra)festenek, pár apró kellék hiányzik, de a heti világításpróbákat követően kedden már (a tervek szerint) egy minden ízében kész, zenekaros próba pillanatait kaphatják lencsevégre a sajtó képviselői.

A Sweet Charity próbaidőszakának finisével párhuzamosan pezsdül a színház élete is: jövő héten lesz az első stúdiószínpadi bemutató, a Kár, hogy kurva olvasópróbája (az előadás születését szintén figyelemmel kísérhetik majd), esténként pedig a La Mancha lovagjára hangol a zenekar, hiszen az új évadban az az előadás is élő zenével szólal meg.

És ne feledjék: ha Sweet Charity, akkor békák! A bemutatóig keressék őket a metró-mozgólépcsők mentén ... (részletek a www.magyarszinhaz.hu-n és a Facebookon)

Szerző: Havasi  2010.08.12. 22:11 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetcharity.blog.hu/api/trackback/id/tr992218032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása