2010. április 26.

Szó volt már arról, hogy a Big Spender a musical legismertebb dala. Ha elsőre nem ugrik be valakinek, ne aggódjon, élőben rátör majd az érzés, hogy igen, ezt hallottam már valahol :)

 

 

 

 

 

Nos, a Big Spender több egy dallamnál és egy szövegnél. Összetett munka a színészek és a táncosok között, ritmusváltásokkal, szólóval és kórussal, prózával és énekkel. A táncpróba elején Edit igyekszik feleleveníteni a jelenet szereplőinek a koreográfiát. Sok még a kozmetikáznivaló, ami abból fakad, hogy eddig kis térben próbá

lgatták a mozgást, és sajnos ma a létszám sem teljes. Mivel nem egy homogén táncról van szó, mindenki külön-külön kapja az instrukciókat a koreográfustól és a rendezőtől is. Egyéninek kell lenni, és közben kisebb-nagyobb csoportokkal szinkronban maradni.

Betanult és mégis spontán. Legalábbis a jó színház ilyen. Ahol a néző elfelejti, hogy szigorú instrukciók és szabályok alapján zajlik a színpadi történet.

Szerző: Havasi  2010.04.27. 21:36 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetcharity.blog.hu/api/trackback/id/tr701957489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása