A Sweet Charity két bemutatójával hatalmas sikert aratva elkezdődött a Magyar Színház 2010/2011-es évada. Teltház, szűnni nem akaró vastaps köszöntötte a színészeket, az alkotókat. Szeptemberben még hét előadás lesz, aztán legközelebb csak december végén láthatják újra a musicalt. Bízom benne, hogy az itt olvasottak/látottak alapján önök is kedvet kaptak a történethez. Egy kritikus már azon melegében hegyezte a ceruzáját a produkcióra: Sweet Charity. Mazsolázzák ki belőle az érdemi részeket! :)

Tyukodi László fotójával ezennel búcsúzom, ám azt megígérhetem, hogy a fontosabb új hírekkel még jelentkezni fogok. Találkozzunk hamarosan két másik előadás, a Kár, hogy kurva, és A feleségem története születésénél!

Szerző: Havasi  2010.08.28. 13:33 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetcharity.blog.hu/api/trackback/id/tr382254203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása